sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Duinkerkestraat 20
    8630 Veurne

studieburo TAKTIEL

Studieburo TAKTIEL specialiseert zich in structureel advies en stabiliteitsstudies op maat, dit voor zowel verbouwing als nieuwbouw, grote als kleine projecten.

TAKTIEL richt zich als studiebureau stabiliteit tot verschillende partners in de bouwwereld zoals opdrachtgevers, ontwerpers, bouwondernemingen, projectontwikkelaars. In nauw onderling overleg worden structurele oplossingen gezocht die passen binnen het concept, het budget en de planning.

Wij, Marijke Beyl & Marijn Vanhoutte, zijn beiden burgerlijk ingenieur architect en trachten vanuit die achtergrond te zoeken naar structurele oplossingen die de architectuur ten volle ondersteunen en versterken. Zo worden architectuur en structuur niet los van elkaar behandeld, maar door intens overleg met de ontwerper verenigd tot één samenwerkend geheel.

TAKTIEL streeft als ingenieursbureau ernaar de verschillende visies van de leden van het bouwteam te vertalen in overzichtelijke uitvoeringsplannen en heldere details die nauwgezet gevolgd kunnen worden bij uitvoering.


studieburo TAKTIEL in het kort

Specialisaties

  • Architectuur en bouwkunde
  • Beton-, staal-, en houtconstructies
  • Funderingen
  • Woon-, en utiliteitsbouw