Buro M Structural Engineers


Justitiestraat 14/2 2018 Antwerpen
0032 472 38 04 82 Klik om te bellen

Over Buro M Structural Engineers

Waarom is Buro M Structural Engineers de beste keuze voor jou?

BURO M is een ingenieursbureau dat zich gespecialiseerd heeft het analyseren en ontwerpen van draagstructuren voor gebouwen. Onze focus ligt op het opstellen van stabiliteitsstudies voor kleine en middelgrote projecten. De kwaliteit van ons bureau ligt in aanpak van ieder project. Afhankelijk van de noden van de klant passen wij ons constructief voorstel aan, zij het architecturaal, budgettair of tijdsgebonden.

Meer over Buro M Structural Engineers:

BURO M is een ingenieursbureau voor de bouwwereld gespecialiseerd in stabiliteit. In deze wereld met een overvloed aan verschillende partners is het noodzakelijk dat ideeën eenvoudig en duidelijk op papier gezet worden en voor iedereen begrijpbaar zijn. Als stabiliteitsbureau proberen wij in iedere fase van het project aanwezig te zijn en vertalen wij onze input naar duidelijke documenten.

Wat kan Buro M Structural Engineers je bieden?

Om een oplossing te bieden voor de verschillende problemen van alle bouwpartners heeft BURO M drie diensten ontwikkeld die elk een specifieke oplossing bieden voor onze klanten. Hierdoor kunnen wij onze partners steeds de hoogste kwaliteit garanderen.? Architectural Engineering: Ontwerp en detaillering van constructies met oog voor het architecturale concept. Voornamelijk geschikt voor publieke gebouwen en ééngezinswoningen. Project Engineering: Ontwerp en detaillering van constructies met oog voor budget en uitvoeringstermijn. Voornamelijk geschikt voor projectontwikkelaars en sociale woningbouw On-site Engineering: Voor al uw on - siteonderzoek van bestaande constructies. Eventueel binnen de 24u. Voornamelijk geschikt voor renovaties; expertises en dringende interventies. ?

Wie gingen je voor?

Onze klanten zijn voornamelijk particulieren, architecten, projectontwikkelaars en aannemers. Wij bieden voor ieder van hun een dienst op maat van hun profiel aan doch de basis blijft overal hetzelfde: 1 op 1 communicatie, heldere schetsen en tekeningen, correcte berekeningen en maatwerk voor uitvoeringsplannen en lastenboeken. Alle documenten worden in België uitgewerkt.

Buro M Structural Engineers in het kort

Specialisaties

Architectuur en bouwkunde
Beton-, staal-, en houtconstructies
Funderingen
Woon-, en utiliteitsbouw

Onze locatie

Buro M Structural Engineers


Justitiestraat 14/2 2018 Antwerpen
0032 472 38 04 82 Klik om te bellen